Παραγγελία 100 γρίφων με τις λύσεις τους από το grifoi.org


Αγαπητοί λύτες,

Με την ολοκλήρωση της δημοσίευσης 300 άλυτων γρίφων στο site, δίνεται πλέον η δυνατότητα σε όλους να παραγγέλνουν 100 γρίφους με τις λύσεις τους με αντίτιμο 10 ευρώ. Η συλλογή των 100 γρίφων που θα παραγγείλετε από το grifoi.org έχει ορισμένα πλεονεκτήματα τα οποία δεν θα βρείτε σε άλλες συλλογές γρίφων, όπως:

• Μπορείτε να ζητήσετε μόνο τους γρίφους που σας ενδιαφέρει να διαβάσετε. Μπορείτε π.χ. να στείλετε με email στο pantsik@yahoo.gr μια λίστα με τους 100 αύξοντες αριθμούς των γρίφων που θέλετε ή μπορείτε να κάνετε συνδυασμό πολλών παραμέτρων στο excel που θα βρείτε πιο κάτω, όπως π.χ. να ζητήσετε άλυτους γρίφους στις κατηγορίες Έμπνευσης και Λογικής με βαθμό δυσκολίας από 1 έως 3 αστέρια. Η επιλογή των 100 γρίφων που σας ενδιαφέρουν μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα φίλτρα του excel.

• Μπορείτε να ζητήσετε οι λύσεις των γρίφων να παρουσιάζονται αμέσως μετά την εκφώνηση του κάθε γρίφου ή όλες μαζί στο τέλος.

• Οι γρίφοι που θα παραλάβετε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι με μοναδικό κριτήριο την ποιότητά τους. Οι εκφωνήσεις τους έχουν διορθωθεί πολλές φορές σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των λυτών που ασχολήθηκαν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να είναι ξεκάθαρες και να μην δημιουργούνται παρερμηνείες ή ασάφειες. Σε αρκετούς γρίφους δίνονται περισσότερες από μία λύσεις ώστε να έχετε μια σφαιρική εικόνα των διαφορετικών προσεγγίσεων που μπορούν να ακολουθηθούν για να λυθεί ένας γρίφος.

Οι 100 γρίφοι θα σας αποσταλλούν σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο pdf, σύμφωνα με τις πιο πάνω προδιαγραφές που θα ορίσετε. Πολλοί από τους γρίφους είναι εικονογραφημένοι και οι εικόνες των εκφωνήσεων και των λύσεων περιλαμβάνονται στο pdf αρχείο. Φυσικά μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερες από μία 100δες γρίφων.

Για να κατεβάσετε το excel με τη λίστα των γρίφων από τους οποίους μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας πατήστε εδώ.
Για να παραγγείλετε τους 100 γρίφους της επιλογής σας πατήστε το κουμπί "Donate" πιο κάτω και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής μέσω του PayPal ή εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Αριθμός λογαριασμού (IBAN) Attica Bank: GR5801600690000000040274839                                 email επικοινωνίας: pantsik@yahoo.gr


Πίσω στην κεντρική σελίδα