Γίνε μέλος στο grifoi.org


Αγαπητοί λύτες,

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για την προτίμηση που δείχνετε στο site μου και για τον χρόνο που διαθέτετε για να ασχοληθείτε με την επίλυση των γρίφων που αναρτώ. Η ανταπόκριση που δείχνετε και το ενδιαφέρον που εισπράττω από την επικοινωνία μας, μου δίνει κίνητρο για να ανανεώνω και να βελτιώνω συνεχώς το περιεχόμενό του.
Δυστυχώς, ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών απαιτεί από εμένα να αφιερώνω όλο και περισσότερο χρόνο για την αξιολόγηση των απαντήσεών σας και έτσι αναγκάστηκα να απαντώ σε μηνύματα που αφορούν τους άλυτους γρίφους από 1 έως 200 μόνο στα Μέλη του site. Για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να καταβάλλει εφάπαξ το ποσό των 5 ευρώ. Τα μέλη έχουν επίσης το δικαίωμα να ζητήσουν τη λύση μέχρι και 10 άλυτων γρίφων, για τους οποίους όμως δεν θα βαθμολογούνται. Στους άλυτους γρίφους από 201 και μετά, μπορεί να στέλνει ελεύθερα τις λύσεις του ο καθένας. Επίσης ελεύθερα προσβάσιμες θα παραμείνουν οι λύσεις όλων των γρίφων που έχουν χαρακτηριστεί ως "λυμένοι".
Θα συνεχίσω να ενημερώνω το excel της βαθμολογίας των 200 πρώτων άλυτων γρίφων, για όσους έχουν γίνει Μέλη. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στα μέλη να συγκρίνουν τις δυνάμεις τους με τους κορυφαίους λύτες του site, αλλά και σε εμένα να προλαβαίνω να αξιολογώ τις απαντήσεις που θα μου στέλνουν.
Υπάρχουν δύο τρόποι για την καταβολή των 5 ευρώ: Ο πρώτος είναι μέσω λογαριασμού στο PayPal ή με απευθείας χρήση πιστωτικής κάρτας, πατώντας το κουμπί "Subscribe" πιο κάτω. Ο δεύτερος είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για καταβολή του ποσού με τον δεύτερο τρόπο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου εδώ.
Σημαντικό: Τα Μέλη θα πρέπει να αναγράφουν το e-mail που έδωσαν για να κάνουν την εγγραφή τους στην αρχή του κάθε μηνύματος που στέλνουν και αφορά απάντηση σε άλυτο γρίφο με αριθμό από 1 έως 200 ή στο αίτημά τους για αποστολή λύσης. Αυτά τα e-mails θα παραμείνουν απόρρητα και θα χρησιμεύουν μόνο σαν επιβεβαίωση της ταυτότητας του μέλους.


Πίσω στην κεντρική σελίδα