Γίνε μέλος στο grifoi.org


Αγαπητοί λύτες,

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για την προτίμηση που δείχνετε στο site μου και για τον χρόνο που διαθέτετε για να ασχοληθείτε με την επίλυση των γρίφων που αναρτώ. Η ανταπόκριση που δείχνετε και το ενδιαφέρον που εισπράττω από την επικοινωνία μας, μου δίνει κίνητρο για να ανανεώνω και να βελτιώνω συνεχώς το περιεχόμενό του.
Δυστυχώς όμως, ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών απαιτούσε από εμένα όλο και περισσότερο χρόνο για την αξιολόγηση των απαντήσεών σας και έτσι αναγκάστηκα να απαντώ σε μηνύματα που αφορούν τους άλυτους γρίφους από 1 έως 100 μόνο στα Μέλη του site. Για να γίνει κάποιος Μέλος θα πρέπει να καταβάλλει εφάπαξ το ποσό των 5 ευρώ. Τα Μέλη έχουν επίσης το δικαίωμα να ζητήσουν τη λύση μέχρι και 10 άλυτων γρίφων, για τους οποίους όμως δεν θα βαθμολογούνται. Στους άλυτους γρίφους από 101 και μετά, μπορεί να στέλνει ελεύθερα τις λύσεις του ο καθένας. Επίσης ελεύθερα προσβάσιμες θα παραμείνουν οι λύσεις όλων των γρίφων που έχουν χαρακτηριστεί ως "λυμένοι".
Θα συνεχίσω να ενημερώνω το excel της βαθμολογίας των 100 πρώτων άλυτων γρίφων, μόνο όμως για όσους έχουν γίνει Μέλη. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στα Mέλη να συγκρίνουν τις δυνάμεις τους με τους κορυφαίους λύτες του site, αλλά και σε εμένα να προλαβαίνω να αξιολογώ τις απαντήσεις που θα μου στέλνουν.
Υπάρχουν δύο τρόποι για την καταβολή των 5 ευρώ: Ο πρώτος είναι μέσω λογαριασμού στο PayPal ή με απευθείας χρήση πιστωτικής κάρτας, πατώντας το κουμπί "Subscribe" πιο κάτω. Ο δεύτερος είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Όποιος ενδιαφέρεται για τον δεύτερο τρόπο ας επικοινωνήσει μαζί μου εδώ.
Σημαντικό: Τα Μέλη θα πρέπει να αναγράφουν το e-mail που έδωσαν για να κάνουν τη μεταφορά του πιο πάνω ποσού στην αρχή του κάθε μηνύματος που στέλνουν και αφορά απάντηση σε άλυτο γρίφο με αριθμό από 1 έως 100 ή αίτημα για αποστολή λύσης. Αυτά τα e-mails θα παραμείνουν απόρρητα και θα χρησιμεύουν μόνο σαν επιβεβαίωση της ταυτότητας του Μέλους.


Πίσω στην κεντρική σελίδα